N.E.C. Peutervoetbalfeestje

Het peutervoetbalfeestje is een feestje speciaal voor de jongste fans in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar! Het feestje bestaat uit een rondleiding en een voetbalclinic, deze zal worden gegeven door de in deze leeftijdsgroep gespecialiseerde trainer van FC Dreumes. Het programma is als volgt:

  • 13.30 uur: start programma Goffertstadion – rondleiding
  • 14.45 uur: einde programma rondleiding (incl. drankje, een snoepje, FC Dreumes T-shirt en NEC cadeau voor de jarige)
  • 15.00 uur: verzamelen bij De Eendracht (omkleden mogelijk)
  • 15.15 uur: start training
  • 17.00/17.15 uur: einde training

Alleen te boeken met minimaal 8 deelnemende kinderen en de kosten zijn €15,50 per kind.

Nannies Kinderdagverblijven

Fc Dreumes is een samenwerking aangegaan met Nannies Kinderdagverblijven. Dit houdt in dat FC Dreumes clinics gaat organiseren speciaal voor de kinderen die bij Nannies verblijven. 

Bij Nannies werken ze volgens de werkwijze die ze hebben vastgelegd in een pedagogisch beleidsplan. Heel kort samengevat kenmerkt zich dat door de volgende begrippen:
Aandacht

"Wat aandacht krijgt, groeit. We hebben aandacht voor de kinderen, voor de ouders en voor onze collega's."

 Zorg

"We zijn zorgzaam voor alle Nannies-kindjes. Je kunt rustig gaan werken, omdat je weet dat je je kind aan onze zorg kunt toevertrouwen."

 Liefde

"We houden van 'onze' kindjes! We doen ons werk met liefde en plezier. Je kind wordt gezien, gekend en gewaardeerd."

 

Gezondheidscentrum Lindenholt & consultatiebureau 

 

Wijkgezondheidscentrum Lindenholt stelt zich ten doel met name de inwoners van de wijk Lindenholt integrale, kwalitatief hoogwaardige, goed toegankelijke, wijkgerichte, curatieve en preventieve eerstelijns (para)medische en sociale zorg te leveren. Deze zorg is gericht op bevordering en handhaving van gezondheid en welzijn van wijkbewoners in hun thuissituatie en is, waar mogelijk, afgestemd op hun individuele behoeften en problemen. Door samenwerking met de bewoners en met andere hulpverleners in de wijk op het gebied van zorg, welzijn en wonen, wil Wijkgezondheidscentrum Lindenholt bijdragen aan het verder creëren van mogelijkheden voor de bewoners om zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde thuissituatie te kunnen blijven wonen bij ziekte of gebrek.