FC Dreumes is een geweldig concept maar, mede door onze partners kunnen wij blijven groeien en ontplooien tot iets moois. We zijn erg dankbaar voor al onze partners. Hieronder een overzicht wie onze partners zijn en wat voor mooie diensten ze aanbieden.

 

Hoofdsponsor van FC Dreumes:

NASWERKT

 

Naswerkt is meer dan één uitzendbureau. Zo bieden ze diverse mogelijkheden aan voor hun flexmedewerkers. 
Denk hierbij aan; Uitzenden voor een bepaalde periode, Payroll zorgloos werken terwijl zij uw personeels en salarisadministratie doen, Werving en selectie hierbij word de werkgever ondersteund en wordt er gekeken naar geschikte arbeidskrachten. Zo word er rekening gehouden met wensen, cultuur en verwachtingen van uw bedrijf. Via social media, internet en social network zetten zij hun lijntjes uit en als laatste: 
Vacature plaatsen voor als uw op zoek bent naar een medewerker voor een bepaalde periode of langere tijd kunt u hier terecht.
 
NASWERKT bestaat al sinds 2004. 
Wat eerst begon op een zolderkamer in Rosmalen is uitgegroeid tot een geschikt en volwaardig kantoor in Den Bosch. Dit is tevens ook het hoofdkantoor.
Richard Nas nam in 2010 het bedrijf over. in 2011 is in Nijmegen de tweede vestiging geopend.
 
Nas bleef zich ontplooien qua groei en boekte meerder successen, met als hoogtepunt; MKB Uitzendbureau van het jaar in 2014. In 2015 ontvingen zij de Gazellen award voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Vanuit hieruit volgde nieuwe vestigingen in Tilburg en Nijmegen. 
 
Wat Nas zo bijzonder maakt is dat het persoonlijk  blijft: geen kleine lettertjes, geen lange vergaderingen maar samen kijken naar de mogelijkheden. 
Dus bent u opzoek naar een baan, neem dan contact op met Nas Werkt en wie weet wat voor moois eruit komt voortvloeien.
 
Den Bosch: 073-5236715
Nijmegen: 024-3736415

 

Sponsor:

De Jeugdtandarts. FC Dreumes mag met trots bekend maken dat met ingang van 01 maart 2019 wij een nieuwe
sponsor mogen verwelkomen. 


Deze nieuwe sponsor sluit perfect aan binnen de doelgroep waar
ik mee werk. Namelijk kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar.


Graag wil ik jullie onze nieuwe sponsor De Jeugdtandarts voorstellen:
De Jeugdtandarts is gevestigd op twee locaties namelijk in de Waalsprong (Gezondheidscentrum Thermion) en in Beuningen. Zonder angst naar de tandarts gaan is ons motto.


Als praktijk vinden wij het belangrijk om kwalitatief goede zorg te verlenen. In onze praktijk zijn
wij, als professionals, dynamisch, innovatief en voortdurend bezig zorg te kunnen dragen voor de
allerbeste kwaliteit. Wij proberen door individuele aandacht en zeer veel geduld het vertrouwen
van de kinderen te krijgen om zo de behandeling zo goed als mogelijk en rustig te laten verlopen.
Inspelen op de behoeftes van kinderen en jongvolwassenen. Want ook mondzorg = Teamwork!
Door deze speciale samenwerking kunnen wij ons blijven inzetten voor alle kinderen met
verschillende achtergronden die graag willen bewegen / sporten.


Wilt u meer weten over de dienstverlening van de Jeugdtandarts. Bezoek dan de website
www.jeugdtandarts.nl voor meer informatie.
De Jeugdtandarts ; Dé plek voor een brede lach en een vrolijk gezicht.

 

Partyservice Milder

De meeste mensen uit Nijmegen en omgeving zullen deze broodjeszaak wel kennen. Een van de vele bekende en favoriete broodjes is het broodje hete kip met kerriesaus. 

 

Partyservice heeft voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid een oplossing. Milder verzorgt namelijk ambachtelijke verse catering, van broodje tot salade tot barbecue of compleet buffet. 

 

Partyservice Milder is een bedrijf wat al sinds 2003 bestaat, het is een echt traditioneel familiebedrijf.  De catering en broodjesservice is ontstaan uit de slagerij. Hans Milder vader van Dennis Milder (tevens ook eigenaar) heeft vroeger een top slagerij gehad. Het bedrijf is immers flink gegroeid. Zo werken er minstens 15 mensen die tevens al jaren werkzaam zijn bij partyservice Milder

Dus heeft u een verjaardag, lunch, bedrijfsfeest opening of zakenlunch dan bent u bij Partyservice Milder aan het juiste adres.

024- 3731945 

 

Auto Techno Schamp

Is een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in ieder merk, zo zijn ze een dynamisch bedrijf met passie voor auto's. Naast een  filiaal in Nijmegen hebben ze ook in Wijchen een filiaal. 

Vooraf wordt er duidelijk overlegd, mochten er extra kosten bij komen word u van te voren eerst gebeld. De klant staat centraal bij auto techno schamp. Bent u op zoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid dan bent u bij hen op het juiste adres. Ook leenauto's zijn voor de klanten ter beschikking. Tevens kunt u  hier ook terecht voor in en verkoop van gebruikte personenauto's. Zo hebben ze een ruim aanbod van occasions deze staan vermeld op de website.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen, neem dan vrijblijvend contact met Auto Techno Schamp op. Dus bent u opzoek naar de ideale auto, neem dan contact op met Auto Techno Schamp- U bent van harte welkom, en de koffie staat altijd klaar.

024- 3735518

Fitnesskoerier

Zij leveren zowel aan particulieren als professionals (sportscholen, studio's, instellingen, brandweer en fysiopraktijken).

Ben je opzoek naar professionele fitnessartikelen en fitnessapparatuur waarmee je aangenaam kunt trainen? Fitnesskoerier biedt een uitgebreid assortiment fitnessartikelen en fitnessapparatuur tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om krachttraining, crossfit, personal training,  functional fitness, cardiotraining of een ander soort training, zij beschikken over de juiste fitnessartikelen, materialen voor crossfit, krachtapparatuur en fitnessapparaten die aansluiten bij jouw behoeftes. 

Bezoek ook de showroom in Nijmegen!

Kleding sponsor : Sportshop Richard Kregting

Richard Kregting is al ruim 15 jaar een begrip in Nijmegen. Gevestigd aan de Paul Krugerstraat 109 is van alles verkrijgbaar op gebied van voetbal en in het bijzonder teamsport.
 
De tenue's die de kinderen van FC Dreumes dragen worden ingekocht, vermaakt en  beletterd bij Sportshop Richard Kregting.

Ze hebben ruim keuze in voetbal-, zaal- en kunstgrasschoenen. 

Dus bent u opzoek naar artikelen met top kwaliteit dan bent u bij Sportshop Richard Kregting aan het juiste adres.

024- 3773374

Met ingang van februari 2015 besloot Michael Bergman, als zelfstandig schilder ondernemer zijn carrière voort te zetten onder de naam van Bergman Schilderwerken. Naast het schilderwerk behoren ook beglazing, wandafwerking (behangen) en houtrot reparaties tot de mogelijkheden. 

 

Bergman schilderwerken is werkzaam in de regio Arnhem / Nijmegen.

Voor vragen of een offerte neem gerust contact op:

mail: info@bergmanschilderwerken.nl of 06-13680901

Jawie Autoparts 

Jawie Autoparts is gevestigd in Beuningen en bestaat al 35 jaar. Het is een toekomstgericht familiebedrijf. Wat eerst opgestart is door 2 zakenpartners is later overgenomen door de zonen van beide zakenpartners.

In 2018 hebben ze een compleet nieuw bedrijfspand gebouwd. 

Naast voor een goede prijs auto onderdelen kopen kunt u hier ook terecht voor autosloperij, voertuigdemontagebedrijf en inkoop en verkoop zowel online als persoonlijk kunt u hier terecht. Dus bent u opzoek naar orginele auto onderdelen ga dan naar Jawie Autoparts

 

Uw reclame hier?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.