Hoofdsponsor van FC Dreumes:

Ambachtelijk verse catering op maat

Lunch? Overwerken? Bedrijfsfeestje? Partyservice Milder heeft voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid een smakelijke oplossing. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, examenfeest, bedrijfsfeest, opening of zakenlunch: Milder verzorgt voor u ambachtelijk verse catering op maat, van broodje tot barbecue of compleet buffet!

Gedreven familiebedrijf sinds 2003

Partyservice Milder is een traditioneel familiebedrijf, opgericht in 2003. Onze catering- en broodjesservice is ontstaan uit onze topslagerij. Inmiddels werkt vader Hans Milder volop mee in de productie, nu ons bedrijf de laatste jaren flink is gegroeid. Op het moment zijn we met vijftien mensen. De meesten werken al jarenlang bij Milder.

Dennis Milder: “We zijn een echte horeca-familie. Als klein familiebedrijf hebben we altijd persoonlijk contact met de klant en kunnen we service en kwaliteit waarborgen. Ik sta zelf graag op de werkvloer, dat is ondenkbaar bij grote cateringbedrijven. Elke dag is anders, dat vind ik het mooie van dit vak. En met tevreden klanten is het dankbaar werk. Als je op een dag 600 klanten over de vloer krijgt en voorziet van een smakelijk broodje, geeft dat voldoening. Mensen komen ook graag terug. We hebben een grote vaste klantenkring.”

Uitstekende kwaliteit. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten van hoge kwaliteit om een zo goed mogelijk product aan te kunnen bieden. Zoals u dat van ons gewend bent.

Goede service. Wij staan dagelijks voor u klaar. Als het moet, kunnen we heel snel leveren. Zijn we onverhoopt een broodje vergeten, dan krijgt u dat binnen 5 tot 10 minuten alsnog. Ook kunnen we al onze producten naar wens aanpassen. Mist u iets in ons assortiment? Meld het ons en wij gaan kijken of we uw wensen kunnen vervullen. In overleg is veel mogelijk!

Altijd ambachtelijk en vers. Hoe groter de productie, hoe minder ambachtelijk de producten. Wij blijven bewust kleinschalig werken en gebruiken geen kant-en-klare producten. Alles vers afleveren bij de klant, daar staan we voor!

Jippie kinderkleding

JippieJee, gelegen nabij het centrum van Nijmegen, is een kinderkledingzaak met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. In onze kinderkledingzaak vindt u een divers aanbod van baby, meisjes- en jongens kleding van topmerken in de maten 0-176. Tevens bieden wij bijpassende schoenen en accessoires aan.

Het assortiment van JippieJee wisselt snel, dus het loont de moeite om regelmatig onze winkel te bezoeken om de laatste trends te bekijken.

  • MAAK JE KEUZE UIT RUIM 100 GEUREN & BRANDERS

Kleding sponsor sportshop Richard Kregting

100%voetbal Nijmegen by Richard Kregting is al 15 jaar een begrip in Nijmegen. Gevestigd aan de Paul Krugerstraat 109 is van alles verkrijgbaar op gebied van voetbal en in het bijzonder teamsport.

Wij hebben ruim keus in voetbal-, zaal- en kunstgrasschoenen. Tevens verkopen wij aanverwante artikelen als kleding, bescherming, voetbaldoelen en een groot assortiment fan-kleding (trainings- en presentatiepakken én tenue's).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw!! Zportz meiden voetbalschool
- Zportz grootste voetbalcarrousel van Nederland
- Zportz spel en bewegen
- Zportz voetbaldagen
- Zportz voetbalschool
- Zportz voetbalverjaardagsfeestjes

Autobedrijf Jawie

 Autobedrijf Jawie. ( Jackie & Wiellie ) is Uw Occasions dealer.

Jawie is uw Occasion dealer voor Gelderland en omstreken. U heeft altijd keuze uit een ruime voorraad occasions auto's en scherp geprijsde modellen.

Alle merken, types en uitvoeringen.Iedere week hebben we een sterk wisselende voorraad occasions. Uw auto staat er zeker bij.

 Velen gingen u al voor. Kom langs en ontdek hoe leuk het kopen van een gebruikte auto kan zijn.

 Autobedrijf Jawie ... Altijd de beste "Superdeal"!

 Eerlijk advies Een Gebruikte auto kopen is niet niks.

 U wilt een auto waarvan u vindt dat die bij u past, maar u wilt ook een auto met optimaal gebruiksgemak, passend bij uw gezin- of werksituatie.En tenslotte, u wilt een auto passend bij uw budget.

Wij geven u een neutraal en dus uitstekend advies.

Bent u op zoek naar een occasion, welke momenteel niet in ons bestand voorkomt, stuurt u ons dan een e-mail, mogelijkerwijs kunnen wij toch iets voor u betekenen. In een ruimtelijk en representatief bedrijf, zijn ruim 3 vriendelijke vakmensen werkzaam, die altijd het beste met u en uw auto voor hebben.Onze verkoopafdeling ontvangt u graag met een vers kopje koffie en informeert u graag over het actuele aanbod van ons. Voor onderhoud, A.P.K., reparatie, vervanging van onderdelen en montage van accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.Onze autotechnici beschikken over de modernste apparatuur.

U bent van harte welkom bij ons bedrijf als het gaat om een occasion te kopen of onderhoud, reparatie & A.P.K. van uw auto of wilt u uw auto weer te laten glimmen door onze poetscentrale.

 

Good-looking Cooking

Good Looking Cooking is een wereldse beleving! Samen in eigen omgeving genieten van smaakvolle bites die brutaal worden gecombineerd met authentieke bereidingen. Pure smaken verbinden met mooie mensen. Ontzorgen met aangename etiquette. Oftewel, een beleving die u nooit vergeet. Dat is wat wij zijn.

De arrangementen zijn zo compleet dat u werkelijk niets hoeft te doen. Wij kopen meer dan genoeg verse producten, bouwen ons ‘kookpodium’ op en ruimen natuurlijk ook weer netjes alles op. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken streek- en biologische producten en houden rekening met allergieën. We maken met eerlijke (streek)producten een customized menu van 3 tot 7 gangen kleine gerechten en naar keuze een toetje.

 

Geutjes financiën 

Administratiekantoor Geutjes is eigentijds, laagdrempelig, klantgericht en betrokken met een uitgesproken “No Nonsens” aanpak. Bij ons vindt u dan ook geen dure lease auto's, wij zijn niet gehuisvest in een duur kantoorpand, wij voeren geen dure reclamecampagnes en hebben geen interne grijze “dress-code”.

Alles draait bij ons om tevreden klanten, ongeacht de omvang van uw onderneming, de branche waarin uw organisatie zich bevind of onder welke rechtsvorm u actief bent. Onze bedrijfsfilosofie is er op gericht dit uitgangspunt invulling te geven. Onze filosofie gaat uit van de gedachte dat u meer mag vragen van een administratiekantoor of belastingadviseur dan alleen het boeken van de administratie of het invullen van de belastingaangifte. Goede serviceverlening, regelmatige informatieverstrekking, geen “9 tot 5” mentaliteit en een scherpe tariefstelling worden door onze relaties als meest opvallende kenmerken genoemd van ons kantoor.

Starters Bent u starter dan kunnen wij u volledig begeleiden om zo de start tot een succes te maken. Hierbij wordt ons speciaal starter tarief voor het eerste jaar, door starters binnen ons klantenbestand als zeer positief ervaren. Want uw eigen bedrijf starten is al duur genoeg.

 

Plaats55

Het is koud buiten, mijn adem vormt kleine wolkjes mist. Vandaag ga ik een kampvuur maken. Ik wrijf mijn handen warm en ga aan de slag. Ik verzamel tondel, zoek naar aanmaak- en brandhout en bouw stap voor stap een kampvuur. Als het vuurtje brandt gooi ik er op tijd een blok hout bij en zo af en toe por ik wat in de vlammen. Als het kampvuur eenmaal echt goed brand ga ik zitten en staar met een tevreden gevoel naar de warme vlammen. Terwijl ik naar de vlammen kijk is er tijd om na te denken, inspiratie op te doen en tegelijk tot rust te komen. Ik geniet van de vlammen die steeds weer een ander schouwspel laten zien.

Vormgeven is als het maken van een kampvuur. Ik verzamel de informatie die nodig is om vervolgens te gaan ontwerpen. Zorgvuldig en in overleg met de opdrachtgever gooien we als het nodig is wat hout erbij en porren we wat totdat er een goed ontwerp op tafel ligt. Elke opdracht is weer anders maar een aan het einde van de dag is er altijd een lekker warm, mooi brandend vuurtje. Een geslaagd ontwerp is als een goed brandend kampvuur waarbij de opdrachtgever(s) en ik samen met een tevreden gevoel in de vlammen kunnen staren.

Harold Eltink, grafisch vormgever Plaats55

uw reclame hier?


Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.