Hoofdsponsor van FC Dreumes:

Ambachtelijk verse catering op maat

Lunch? Overwerken? Bedrijfsfeestje? Partyservice Milder heeft voor iedere particuliere of zakelijke gelegenheid een smakelijke oplossing. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, examenfeest, bedrijfsfeest, opening of zakenlunch: Milder verzorgt voor u ambachtelijk verse catering op maat, van broodje tot barbecue of compleet buffet!

Gedreven familiebedrijf sinds 2003

Partyservice Milder is een traditioneel familiebedrijf, opgericht in 2003. Onze catering- en broodjesservice is ontstaan uit onze topslagerij. Inmiddels werkt vader Hans Milder volop mee in de productie, nu ons bedrijf de laatste jaren flink is gegroeid. Op het moment zijn we met vijftien mensen. De meesten werken al jarenlang bij Milder.

Dennis Milder: “We zijn een echte horeca-familie. Als klein familiebedrijf hebben we altijd persoonlijk contact met de klant en kunnen we service en kwaliteit waarborgen. Ik sta zelf graag op de werkvloer, dat is ondenkbaar bij grote cateringbedrijven. Elke dag is anders, dat vind ik het mooie van dit vak. En met tevreden klanten is het dankbaar werk. Als je op een dag 600 klanten over de vloer krijgt en voorziet van een smakelijk broodje, geeft dat voldoening. Mensen komen ook graag terug. We hebben een grote vaste klantenkring.”

Uitstekende kwaliteit. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten van hoge kwaliteit om een zo goed mogelijk product aan te kunnen bieden. Zoals u dat van ons gewend bent.

Goede service. Wij staan dagelijks voor u klaar. Als het moet, kunnen we heel snel leveren. Zijn we onverhoopt een broodje vergeten, dan krijgt u dat binnen 5 tot 10 minuten alsnog. Ook kunnen we al onze producten naar wens aanpassen. Mist u iets in ons assortiment? Meld het ons en wij gaan kijken of we uw wensen kunnen vervullen. In overleg is veel mogelijk!

Altijd ambachtelijk en vers. Hoe groter de productie, hoe minder ambachtelijk de producten. Wij blijven bewust kleinschalig werken en gebruiken geen kant-en-klare producten. Alles vers afleveren bij de klant, daar staan we voor!

Auto Techno Schamp is een universeel autobedrijf dat gespecialiseerd is in ieder merk, wij zijn een dynamisch bedrijf met passie voor auto's. zowel in ons filiaal in Nijmegen als Wijchen. Hierdoor kunnen wij u veel zekerheid bieden omtrent uw auto! Om duidelijk te zijn naar de klant toe wordt vooraf goed met u overlegd, en bij extra kosten wordt u uiteraard gebeld. De klant staat bij ons centraal. Bent u op zoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid dan bent u bij ons op het juiste adres. Ook leenauto's zijn voor onze klanten ter beschikking. Tevens kunt u ook terecht bij ons voor in en verkoop van gebruikte personenauto's. Bekijk onze occasions op de website.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op de contact pagina vind u alle contactgegevens. U bent van harte welkom, en de koffie staat altijd klaar.

De beste foodcenter van Lindenholt en omstreken is nu ook trotse sponsor van www.fcdreumes.nl 

Onze pizza's worden direct na uw bestelling vers en op traditionele wijze gebakken. Wij zijn ook gespecialiseerd in snacks, friet diverse soorten schotels en broodjes. Alle producten brengen wij hygiënisch en warm bij u thuis. 

Ook bieden wij  een gezellig restaurant met veel keus aan pizza’s, pasta, Schotels en anderen gerechten.

024 - 355 05 77       |       

contact@Pizzeria Prego.nl

Kleding sponsor sportshop Richard Kregting

100%voetbal Nijmegen by Richard Kregting is al 15 jaar een begrip in Nijmegen. Gevestigd aan de Paul Krugerstraat 109 is van alles verkrijgbaar op gebied van voetbal en in het bijzonder teamsport.

Wij hebben ruim keus in voetbal-, zaal- en kunstgrasschoenen. Tevens verkopen wij aanverwante artikelen als kleding, bescherming, voetbaldoelen en een groot assortiment fan-kleding (trainings- en presentatiepakken én tenue's).

Voor vragen of een offerte, neem gerust contact op:

 

Bergman Schilderwerken

Michael Bergman

Renate Rubinstraat 11

6515 XR Nijmegen

KvK 62704915

 

Mail: info@bergmanschilderwerken.nl

Of bel: 06-13680901

Met ingang van februari 2015 heb ik, Michael Bergman, besloten als zelfstandig schilder ondernemer zijn carrière voort te zetten onder de naam van Bergman Schilderwerken.

Na jaren lang, 20 jaar, in loondienst te hebben gezeten, was dit een logische stap.

De tijd is rijp geworden om met de eigen bedrijfsauto en de benodigde schildersmaterialen op pad te gaan om vakwerk bij de mensen te verzorgen. De particuliere en de zakelijke markt is dan ook de doelgroep waarop ik me richt. Naast het schilderwerk behoren ook beglazing, wandafwerking (behangen) en houtrot reparaties tot de mogelijkheden. Persoonlijk contact en kwalitatief goed vakmanschap afleveren zal hoog in het vaandel staan.

Verder ben ik in bezit van VCA vol en ben ik werkzaam in de regio Arnhem / Nijmegen.

Bergman Schilderwerken is een bedrijf met brede specialisaties, zodat we u op allerlei vlakken kunnen helpen.

We bieden het volgende aan:

Binnenschilderwerk,Behangwerk,Buitenschilderwerk

Houtrotreparaties,Glas zetten,Stickers / Glasfolie plakken

Wilt u uw woning laten schilderen of heeft u onderhoudswerkzaamheden aan u woning of bedrijfspand, wij nemen u die zorg graag uit handen

 

Plaats55

Het is koud buiten, mijn adem vormt kleine wolkjes mist. Vandaag ga ik een kampvuur maken. Ik wrijf mijn handen warm en ga aan de slag. Ik verzamel tondel, zoek naar aanmaak- en brandhout en bouw stap voor stap een kampvuur. Als het vuurtje brandt gooi ik er op tijd een blok hout bij en zo af en toe por ik wat in de vlammen. Als het kampvuur eenmaal echt goed brand ga ik zitten en staar met een tevreden gevoel naar de warme vlammen. Terwijl ik naar de vlammen kijk is er tijd om na te denken, inspiratie op te doen en tegelijk tot rust te komen. Ik geniet van de vlammen die steeds weer een ander schouwspel laten zien.

Vormgeven is als het maken van een kampvuur. Ik verzamel de informatie die nodig is om vervolgens te gaan ontwerpen. Zorgvuldig en in overleg met de opdrachtgever gooien we als het nodig is wat hout erbij en porren we wat totdat er een goed ontwerp op tafel ligt. Elke opdracht is weer anders maar een aan het einde van de dag is er altijd een lekker warm, mooi brandend vuurtje. Een geslaagd ontwerp is als een goed brandend kampvuur waarbij de opdrachtgever(s) en ik samen met een tevreden gevoel in de vlammen kunnen staren.

Harold Eltink, grafisch vormgever Plaats55

uw reclame hier?


Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.