Vind u het ook belangrijk dat uw peuter actief bezig is, plezier heeft met leeftijdsgenootjes in combinatie met een actieve rol met u als ouder.
Waarbij niet alleen voetbal en plezier het middelpunt moet zijn, maar ook vanuit de pedagogische kant m.b.t. de totale ontwikkeling van uw peuter. Zoals;
kleuren herkennen, chronologisch tellen, omgaan met teleurstelling en nog meer leuke maar vooral leerzame spellen. Laat dan deze kans niet schieten.

Waarom peutervoetbal?

Er is peutergymnastiek, peuterzwemmen, peuterballet en nog veel meer sportieve activiteiten voor de kleintjes waarbij kennismaking met het sporten centraal staat. Alleen is er  geen voetbal in de gemeente Nijmegen en omstreken  voor de leeftijd van 2 tot 5 jaar waarbij, u al ouder/verzorger ook een actieve rol speelt.

Helaas blijkt uit onderzoek dat veel ouders het jammer vinden dat zij, zo lang moeten wachten totdat hun peuter op voetbal mag.

Hier gaat FC Dreumes verandering in brengen, het is mijn doel om zoveel mogelijk peuters op een laagdrempelige maar vooral plezierige manier kennis te laten maken met voetbal en bewegen. Dit met een actieve rol van ouder/verzorger.

FC Dreumes maakt geen onderscheid voor als u kind bijvoorbeeld een beperking of achterstand heeft. Ieder kind is uniek en is zijn/haar eigen talentje. Samen met u als ouder/verzorger kijk ik graag naar de mogelijkheden. 

Er zal in 2 groepen een specifiek programma afgewerkt gaan worden, om de doorstroming naar uiteindelijk een sport of voetbal vereniging makkelijker te maken.